• وب سایت رسمی کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    • زیر نظر انجمن علوم و صنایع غذایی
    • صفحه اصلی
    • آشنایی با کمیته
    • اعضای هیئت مدیره
    • عضویت در کمیته
    • باشگاه فارغ التحصیلان
    • تماس با ما
    آخرین خبرها
    ...
    برگزاری نشست علمی – تخصصی بررسی عوامل موثر بر سرانه مصرف آبزیان
    1402/09/18
    ...
    ...
    برگزاری نشست علمی – حکمرانی در تجارت آبزیان
    1402/08/07
    ...
    ...
    برگزاری نشست علمی – تخصصی زنجیره تغذیه از آبزیان تا انسان
    1402/03/16
    ...
    ...
    همایش بین المللی توسعه پایدار دریامحور
    1402/4/24
    ...
    ...
    عضویت شرکت صنایع غذایی گوشت پرور صفاهان در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    1402/3/10
    ...
    ...
    همایش ملی پژوهش های کاربردی
    1402/2/11
    ...
    ...
    فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    1401/12/13
    ...

    برگزاری نشست علمی – تخصصی بررسی عوامل موثر بر سرانه مصرف آبزیان

    برگزاری نشست علمی – حکمرانی در تجارت آبزیان

    عضویت شرکت صنایع غذایی گوشت پرور صفاهان در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    همایش بین المللی توسعه پایدار دریامحور

    برگزاری نشست علمی – تخصصی زنجیره تغذیه از آبزیان تا انسان

    همایش ملی پژوهش های کاربردی

    امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت.
    همزمان با روز جهانی غذا

    تشکیل کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمنهای علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور مقرر گردید به مدت دو سال کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان زیر نظر انجمن صنایع غذایی ایران فعالیت نماید...

    آشنایی با کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان با هدف ارتقاء دانش فرآوری و بازاریابی آبزیان و کاربرد عملی آن در صنعت شیلات و آبزیان…

    برنامه های فعلی
    ...

    تولید محتوای آموزشی ،جزوه، پوستر و کتاب برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی

    ...

    برگزاری همایشهای ملی و بین المللی

    ...

    مشاوره فنی به کارخانه های فرآوری و بسته بندی آبزیان و کمک به بخش تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی

    ...

    راه اندازی نشریه علمی فارسی و انگلیسی با تاکید بر فرآوری و بازاریابی آبزیان

    ...

    مشاوره در زمینه بازاریابی آبزیان و فرآوردههای شیلاتی جهت بهبود بازار داخل و صادرات

    عناوین مهم

    تشکیل کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    1401/12/1 1401

    اهداف تشکیل کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    1401/03/01 1401

    آشنایی با کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    1401/12/12 1401

    بازاریابی بین المللی

    99/3/20 98
    تبلیغات
    مطالب پربازدید
    خبر روز

    آشنایی با کمیته فرآوری آبزیان

    65

    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان با هدف ارتقاء دانش فرآوری و بازاریابی آبزیان و کاربرد عملی آن در صنعت شیلات و آبزیان…

    ... #خبر
    کدخبر...
    3 بهمن 1401
    ... #خبر
    کدخبر...
    3 بهمن 1401
    ... #خبر
    کدخبر...
    3 بهمن 1401
    فیلم و ویدئو
    آپارات ما

    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان در رسانه ها

    ...
    رسانه

    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان در رسانه ها

    ...
    متن مرتبط
    متن مرتبط
    متن مرتبط
    متن مرتبط
    نشریات
    فرمها و مستندات
    • قابل توجه اساتید
    • فرم عضویت حقیقی در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    • فرم عضویت حقوقی در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    • نامه کمیسیون انجمنهای علمی ایران مورخ 1399/8/11
    • موافقتنامه تشکیل کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    • لوگوی کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
    سایتهای مرتبط
    • موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور@
    • سازمان شیلات ایران@
    • وزارت جهاد کشاورزی@
    • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری@
    • همایش ملی پژوهش های کاربردی@
    • انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی@
    • جامعه دامپزشکان ایران@
    • انجمن اقتصاد کشاورزی ایران@
    • موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور@
    • مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان@
    آخرین مطالب
    99/3/20  12
    بخش ویژه انجمن اتاق خبر
    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    مطالب مرتبط با فعالیتهای کمیته

    99/3/20  12
    مجلات انجمن
    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    مطالب مرتبط با فعالیتهای کمیته

    99/3/20  12
    بخش ویژه هفتگی
    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    مطالب مرتبط با فعالیتهای کمیته

    99/3/20  12
    بخش ویژه
    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    مطالب مرتبط با فعالیتهای کمیته

    هدف از تشکیل کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

    کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان با هدف ارتقاء دانش فرآوری و بازاریابی آبزیان و کاربرد عملی آن در صنعت شیلات و آبزیان، ایجاد همفکری و همگرایی در رشته فرآوری و بازاریابی آبزیان جهت طراحی خط مشی واحد در کشور فراهم نمودن زمینه آموزش تخصصی فعالان در این بخش و بهبود شرایط زنجیره تولید با نیاز سنجی و مدیریت بخشهای تخصصی ،فرآوری، بسته بندی و بازاریابی در کشور تشکیل شده است.

    دسترسی سریع
    • موضوعی
    • قوانین
    • نشریات
    • موضوعی
    • خبرنامه
    موضوعی
    • موضوعی
    • قوانین
    • نشریات
    • موضوعی
    • خبرنامه
    تماس با ما

    09119935690

    09112378479

      zabihbahmani@gmail.com

    تهران، میدان هفت تیر، خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان مشاهیر، نبش خیابان غفاری پلاک 5 صندوق پستی: 15745-133 و کد پستی: 1588733111

    © تمامی حقوق متعلق به کمیته فرآوری و بازاریابی می باشد

    طراحی سایت، رضا روار